Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Κάτω Από τις Λέξεις



Τι κρύβεται άραγε κάτω από τις λέξεις, ανάμεσα στις γραμμές; 
Πέρα από αυτό που λέγεται, το πάνω-πάνω, το τυποποιημένο, το επιφανειακό; 

Το συναίσθημα... Αν αυτό που νιώθουμε μπορούμε να το αποτυπώσουμε με λέξεις, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε, αυτή είναι η ουσία. 

Κάτι που ισχύει σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, είτε έχει να κάνει με κουλτούρα, καλλιτεχνική προσέγγιση ή με κάποια θέση-άποψη για την τρέχουσα επικαιρότητα. Αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το blog. Να εκφραστούμε αληθινά, πραγματικά, χωρίς καθωσπρεπισμούς και ωραιοποιημένα λόγια. Να δούμε κάτω από τις λέξεις και πέρα από αυτές. Να ερμηνεύσουμε μ' έναν δικό μας τρόπο την καθημερινότητα, αυτά που παρατηρούμε γύρω μας, αυτά που βιώνουμε, αυτά που νιώθουμε.

Όλα αυτά υπό το πρίσμα μιας καλλιτεχνικής ματιάς, της ελευθερίας που αποπνέει η Τέχνη. Θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πρώτοι παραστάσεις, εκδηλώσεις και θεάματα που παρακολουθήσαμε και σας τα μεταφέρουμε από πρώτο χέρι. Πηγαίνουμε, βλέπουμε σχολιάζουμε. Όσο μπορούμε και μας επιτρέπεται βέβαια, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Όπως και να' χει θα σας κρατήσουμε συντροφιά και θα σας βγάλουμε από τη μουντάδα της καθημερινότητας. Ένα blog λοιπόν με μότο "Η ελευθερία της Τέχνης...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το σχόλιο σας...